Jedálny lístok
Aktuálne denné menu: 29.4.2024 - 3.5.2024
Pondelok | Polievka | Hrachová (1,7) |
1. Hlavné jedlo | Bravčový plátok s lečom, ryža (1) | |
2. Hlavné jedlo | Tofu na čínsky spôsob, ryža (1,7,6) | |
Utorok | Polievka | Kapustová (1) |
1. Hlavné jedlo | Strapačky s kapustou a slaninou (1,3,7) | |
2. Hlavné jedlo | Hermelín, varené zemiaky, brusnice (1,3,7) | |
Streda | ||
SVIATOK | ||
Štvrtok | Polievka | Boršč (1,7,9) |
1. Hlavné jedlo | Chilli con Carne, ryža (1) | |
2. Hlavné jedlo | Cestovina so syrovou omáčkou | |
Piatok | Polievka | Fazuľová (1,7) |
1. Hlavné jedlo | Francúzske zemiaky, kyslá uhorka (1,3,7) | |
2. Hlavné jedlo | Cestovina so strúhankou, kompót (1,3,7) |
Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid syričitý a siričitany, 13.vlčí bob a výrobky z neho, 14.mäkkýše a výrobky z nich.
Gramáž surovín: Polievka 0,33l. Mäso v surovom stave 130g, tepelne upravené mäso 80g. Príloha v uvarenom stave 200g. Šalát ako príloha 70g.
Budúcotýždňové denné menu: 6.5. - 10.5.2024
Pondelok | Polievka | Fazuľová sladká (1) |
1. Hlavné jedlo | Kuracie soté, cestovina, kyslá uhorka (1,3,7) | |
2. Hlavné jedlo | Hrubé rezance s tvarohom (1,3,7) | |
Utorok | Polievka | Brokolicová (1,7) |
1. Hlavné jedlo | Rizoto s mäsom a zeleninou, kyslá uhorka | |
2. Hlavné jedlo | Hubové rizoto, kyslá uhorka (1,7) | |
Streda | ||
SVIATOK | ||
Štvrtok | ||
SANITÁRNY DEŇ | ||
Piatok | ||
SANITÁRNY DEŇ | ||
Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid syričitý a siričitany, 13.vlčí bob a výrobky z neho, 14.mäkkýše a výrobky z nich.
Gramáž surovín: Polievka 0,33l. Mäso v surovom stave 130g,tepelne upravené mäso 80g. Príloha v uvarenom stave 200g. Šalát ako príloha 70g.